Inloggen

Login op uw account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Let's Play Darts

Welkom op onze website

LID WORDEN?

AGENDA

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

DVD Behaalt 3e plaats op Landelijke Divisiekampioenschappen

 

Leuk dat je komt kijken op onze website!

Wij zijn een dartvereniging met een eigen locatie in Oosterland (ofwel ‘Kroajedurp’ voor de ‘locals’). Naast een ruime en mooie zaal, zorgt de gezellige sfeer voor het optimale dartplezier.

Wij darten iedere vrijdagavond vanaf 19:30 uur tot sluit (?) IEDEREEN is van harte welkom! Onze vereniging telt momenteel meer dan twintig leden, van zowel beginnende als ook gevorderde darters. Er wordt fanatiek, enthousiast en serieus gedart, maar gezelligheid komt op de eerste plaats! Heb jij zin om een "pijltje te komen gooien" of even te komen "buurten", dan ben je van harte welkom. De eerste keer dat je bij ons komt darten – wat wij de "introductie" noemen – is gratis. Ook kun je na de introductie tegen een gering betaling van €2,50 per avond, gebruik maken van onze dartbanen zonder lid te worden van de vereniging. Wij zien jou natuurlijk het liefst terug als volwaardig DvD-lid! Naast zeven dartbanen hebben wij een zelfgemaakte bar, waar je "voor weinig" kunt genieten van een heerlijk pilsje, koffie/thee, fris en nog veel meer.

Onder de leden houden wij jaarlijks een onderlinge competitie. Aan het eind van de competitie zijn er leuke prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 en wordt de begeerde "Dartvereniging-Duiveland-wisselbeker" uitgereikt aan de kampioen. Naast de onderlinge competitie, strijdt Dartvereniging Duiveland met twee teams mee om het kampioenschap in de Zeeuwse Dart Federatie.

Ook voor het aanvullen van je dartspullen ben je bij ons aan het juiste adres. Op de vereniging hangt namelijk een kabinet gevuld met flights, shafts en meer, van de bekende merken. Wees niet getreurd als jouw merk er niet tussen hangt, wij kunnen namelijk alles tegen een gereduceerde prijs bestellen!

Kortom, alle reden om eens bij ons te komen kijken! Zien we je vrijdag, gezellig?!